Damtec Timmerwerken
Referenties Werkspot

oude schutting weghalen, nieuwe plaatsen

 

22-4-13                        dhr van Beetz    Oegstgeest

Damtec heeft het afbreken  en het verwijderen van de oude schutting, het plaatsen van een nieuwe schutting, het verwijderen van de restanten (wortels en stomp) van een oude vlierbes en het opnieuw egaliseren en bestraten van het terras achter in onze tuin uitstekend uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de inzet, de uitvoering en het opruimen achteraf.

Cijfer 8.3

 

Schuurtje maken. Ingesloten door drie muren dus met name waterdicht dak maken en deur monteren.

4-02-13                  

Evert heeft bij ons een schuurtje gemaakt op een lastige plek en hij heeft dit vakkundig en netjes gedaan. Hij levert goed werk, is betrouwbaar en is verder ook gewoon een aardige vent.  Tevreden dus.  Reinier

Cijfer 8.4

 

Voortuin aanleggen

4-11-12                      de heer van der Berg         Amstelveen

Onze voortuin is afgelopen week bestraat en een kleine schutting geplaatst tussen twee voordeuren. Evert heeft de werkzaamheden uitgevoerd zoals we dat hadden afgesproken. Opdracht is perfect uitgevoerd en het contact met Evert verliep zowel per mail als telefonisch plezierig. Onze dank!

Cijfer 9.1

 

tuin leeghalen en (basis) opnieuw aanleggen

 

1-11-12                         mevrouw Lommel               Den Haag

Ik dacht dat ik al lang mijn positieve ervaringen met Damtec had doorgegeven, maar blijkbaar nog niet. En ik wil dit jullie niet onthouden: professionele, hardwerkende en meedenkende vakman! Ik had zelf een ontwerp voor mijn achteroerwoud gemaakt. Hij heeft bekeken wat mogelijk was en geheel volgens mijn wensen en binnen mijn budget weten te realiseren. Ik ben superblij met mijn tuin, zal wat foto'tjes plaatsen.

Cijfer 9.0

 

Tuin leeghalen, worteldoek plaatsen en grind\split storten

14-10-12                        | Dhr. Baltus,            Velserbroek

Ik ben zeer tevreden over het door meneer van Dam geleverde werk. Ook is Opdr. nr.: 870084 (verwijderen restanten zonnescherm, vervangen achterpoort en schuurdeur) door hem naar tevredenheid uitgevoerd.
Er waren wel wat minpuntjes, zoals met elke klus te verwachten is. Het duurde uiteindelijk (grotendeels door overmacht) langer dan gehoopt voor alles klaar was. Het eerste resultaat (zoals van tevoren afgesproken) zonder afsluitbandjes vond ik toch een beetje "rommelig" langs de randen, dus het leverde wat meerkosten op voor het alsnog aanbrengen daarvan.
Maar het eindresultaat mag er wezen. Helaas lijkt mijn fototoestel het te hebben begeven, want anders kon ik laten zien hoe voor en achter een oerwoud van forse struiken, verwilderde, doornige rozen, brandnetels en door onkruid overwoekerde en verzakte tegels is omgetoverd tot een rustgevende, onderhoudsarme vlakte van Icy Blue split, met een strakke omzoming van antracietkleurige afsluitbandjes. Ook de verrotte schuurdeur is netjes met het oude slot vervangen (dus geen gedoe met een extra sleutel) en er zit een professioneel getimmerde nieuwe achterpoort in.
Ik heb het bedrag voor de totaalprijs voor deze opdracht (2009,61 euro) exclusief het vervangen van de poort (191,59) en schuurdeur (579,53) gelaten, voor een zuiverder vergelijking. Ik weet niet onder welke kostenpost het verwijderen van het zonnescherm viel, maar dat zat dus bij één van de opdrachten inbegrepen. Alle klussen bij elkaar was dus totaal 2780,73 euro. Qua prijs niet de goedkoopste en ook niet de duurste, zoals hij zelf van tevoren al aangaf.

Cijfer 9.0

 

Houthok buiten voor opslag openhaardhoud

01-10-12                                | Mevr. Lasseur,                's-gravenhage

Evert heeft een hele goede klus afgeleverd. Het houthok is goed en stevig en ook voor de deuren hebben we een mooie oplossing gevonden. Evert is creatief en betrokken. Daarnaast ook zeer betrouwbaar. Hij werkt netjes en wil ook zelf een goed en mooi eindresultaat.

Cijfer 9.0

 

Tuinvlonder verbreden

21-09-12                                | Mevr. Bergfeld,                Leiden                             

Onze vlonder en steiger waren net te smal voor het mooie. Evert heeft deze een meter verbreed. Hij heeft de werkzaamheden serieus en kundig uitgevoerd en het ziet er prima uit. Wij zijn er heel blij mee. Hij rekent een passende prijs. Wij hebben van 6 vakmannen offerte ontvangen en zijn offerte was het beste in de combinatie uitvoering van de werkzaamheden en prijs. Als ik weer timmerwerkzaamheden heb, zou ik die weer aan hem aanbieden.

Cijfer 8.0

 

Schuttingpalen vernieuwen

21-09-12                        | Dhr. Eshuis,            Zoetermeer                     

Vakkundig uitgevoerd met gevoel voor detail Niet gauw tevreden maar streeft naar perfectie Prettig in contact en uitvoering (No-nonsens en relaxed) Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt Kortom: Wat mij betreft absoluut aanbevelenswaardig

Cijfer 9.0

 

Herstel/herplaatsen schutting

27-05-12                        | Mevr. Kool,            Zoetermeer

Prima contact. Denkt mee. Goed afgewerkte klus.

Cijfer 8.4

 

Bankirai terras aanleggen

12-12-11                                | Dhr. Glasbergen,                Katwijk zh                             

Evert heeft ons terras van grindtegels ontdaan en vervolgens van een mooie strakke houten vloer voorzien.

Cijfer 8.7